keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Jotain itselle.

Aina löytyy hyvä syy muistaa myös itseään ja tälläkään kertaa ei tarvinnut kovin kauaa pohtia perusteita pienoiseen hemmotteluun. Olen haaveillut pitkään sellaisesta laukusta, mihin mahtuu läppäri ja, missä A4-paperiarkki pysyy kuosissaan. Bongasin tämän kassin itse asiassa kollegani olkapäältä, mutta en jotenkin viitsinyt itselleni samanlaista ostaa. No nyt kun emme enää ole kollegoita, katsoin tilaisuuteni koittaneen :). Kävin ensin hieman mallaamassa kassia olalleni, makutuomari matkassa mukana, mutta päätin kuitenkin nukkua yön yli päätöksenteon kanssa. Kassi meinaan viiltää aika messevän loven myös Visa-tiliini, joten yön yli nukkuminen oli paikallaan.

Seuraavana päivänä astelin pieneen ja tyylikkääseen myymälään ostopäätöksen tehneenä. Pidän paljon säkin mallisista kasseista, mutta ne ovat melko usein kovinkin epäkäytännöllisiä. Lisäksi ostan useimmiten jotain muovisia halpis-laukkuja, jotka sitten repeävät tai kuluvat puhki melko nopeastikin ja taas saa olla ostamassa uutta.

Tällä kertaa satsasin suomalaisuuteen, kotimaiseen designiin ja laatuun - Marimekkoon. Vaikka Marimekko onkin tunnettu voimakkaista väreistä ja räikeistä kuoseista, päädyin koko mustaan kangaslaukkuun, jossa on hienot nahkaiset olkaimet.  

Uskon, että tämä kassi kestää aikaa, tähän en kyllästy ja se on ennen kaikkea käytännöllinen. Laukut ovat kyllä vaan niin ihania ja niiden ostamiseen ei onneksi liity sovituskopit :)

Kuva: beautiful beginning


Tarina ei ihan tähän vielä pääty, sillä eihän se olisi ostosreissu eikä mikään, jos en olisi sortunut samalla tekemään pientä heräteostosta. Päädyin ostamaan tyynyliinan ihanine printteineen. Puuvillakankaan nimi on vielä jotenkin niin osuva - Onnea Etsimässä. Mitä muuta voin, kun ostaa sen :)

Kuva: beautiful beginning
Kuva: beatiful beginning


Liikkeestä olisi vielä löytynyt muutama muukin ihana juttu. Haaveeksi tällä kertaa jäivät mm. nämä pirteät Räsymatto-pussilakanat.

Kuva: Marimekko


4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja, jatkan lukemista!! t. Annina

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihana Annina - kivaa, jos näitä jaksat lueskella :)

  VastaaPoista
 3. Ooh mikä ihana laukku! Samoja lakanoitakin olen ihaillut ja Onnea etsimässä -tyynynpäällinen kelpaisi tännekin. Kannattava ostosreissu selvästi. :) .mm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kaikki kyllä sopisi loistavasti myös teidän kotiin... laukkukin :) Sit kun voitetaan lotossa, niin lähdetään yhdessä shobbailemaan :)

   Poista