keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Everlasting steel flowers - Be & Liv

Jotenkin nyt kun olen päässyt sukeltamaan syvemmälle tähän sisustamisen ihanaan maailmaan, olen samalla vajonnut jonkinlaiseen "sisustuskoomaan", mistä en vaan pääse pois. Käsittämättömästi haluan kotiini nyt ihan kaikkea ja koko ajan ja on pakko saada heti, koska vaan haluan, kun kaikki on jotenkin nyt niin hienoa ja ihanaa!! Hullua! Siis pähkähullua! Ainut lääke mikä tähän varmasti auttaisi, olisi paksu lompakko, jotta voisi lopettaa tämän haluamisen ja ostaa kaikki ne "must have -tavarat". Mutta enpä toisaalta halua kyllä missään tavarameressääkään asua, koska sisimmässäni kuitenkin rakastan minimalisteen taittavaa tyyliä ja liika tavara vaan ahdistaisi.

Viime kesänä sain kesäduunini kautta ensikosketuksen näihin huikeisiin valaisimiin, jotka mielestäni ansaitsevan oman pikku-poustauksen. Sydäntäni lähinnä oleva tyyli on jo pitkään siis ollut pelkistetty, simppeli, moderni ja sitä rataa. Nyt jotenkin olen taas lähtenyt vähän rönsyilemään. Siitä hyvä esimerkki ovat nämä Be&Livin Blossom-valaisimet.

Kuva: beautiful beginning
Nämä teräskukat sulattivat sydämeni söpöydellään. Ja oikeasti mielenkiintoa sisustukseen saa kyllä parhaiten niin, että sitä peruskaavaa hieman rikkoo jollain erilaisella tyylillä tai erilaisella muodolla. Nämä valaisimet ovat tällä hetkellä se meikäiläisen kodin "yllättävä elementti".

Blossom-valaisinta saa herkullisissa väreissä, kauden trendiväreissä, mutta itselleni ei tullut kysymykseen muu kuin tämä musta. Valaisin on sisältä 24 karaatin kultaa. Kultaisuus tulee kauniisti esiin siinä vaiheessa, kun valaisin on päällä. Visuaalisesti kaikista mieluisin se minulle on silloin, kuin se ei ole päällä :).

Kuva: beautiful beginning

Kuva: beautiful beginning

Kuva: beautiful beginning 
Ruokapöytäni on 160 cm leveä, joten se tarvitsi ylleen ehdottomasti kolme valaisinta. Johtoja ei olisi saanut oikein mitenkään järkevästi piiloon, niin päätin niiden antaa olla melko valtoimenaan, enkä edes yrittänyt sulloa niitä piiloon. Kolme mustaa koukkua surautettiin kiinni kattoon ja kangasjohtoihin tehtiin pieni solmu ja se oli siinä.

Kuva: beautiful beginning

Kuva: beautiful beginning
Ensimmäisenä iltana, kun valaisimet oltiin saatu kiinni sähkövirtaan, odottelin innolla illan hämärtymistä. Jouduin kokemaan pienimuotoisia kauhunhetkiä sillä, valaisimet eivät valaisseet pöytää ollenkaan, vaan loivat ainoastaan todella vahvat varjot kattoon ja seiniin. Tuli sellainen olo, että eläisin sirkusteltassa, missä ei kunnolla näe eteensä :).

Kuva: beautiful beginning
Onneksi selvisin vain säikähdyksella, sillä polttimoiden vaihto pelasti tilanteen. Vaihdoin valaisimiin sellaisen polttimon, mikä päästää valoa ainoastaan alaspäin. Näin pääsin eroon vahvoista varjoista ja sain valon oikeasti kohdistettua sinne missä sitä tarvitaan eli ruokapöytään. Hieman takkuisen alun jälkeen jatkamme taas arjen porskuttamista yhdessä hyvällä fiiliksellä, kultaisessa valossa. Ja mikä parasta, nämä kukat eivät vaadi kastelua.

Kuva: beautiful beginning

Kuva: beautiful beginning

Kuva: beautiful beginning

Kuva: beautiful beginning 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti