tiistai 2. syyskuuta 2014

Mami's Company tuoksuu hyvälle.

Tällä viikolla olen tutustunut yritykseen nimeltä Mami's Company. Siinä on kyllä yksi hyväntuoksuinen mami :). Mami's Companyn perustaja on entinen työkamuni ja nyt oli minunkin korkea aika tutustua kyseisen firman tuotteisiin. Mami's Companyn erikoisalaa ovat siis käsintehdyt saippuat. Siis sellaiset perinteiset palasaippuat, mutta uudenaikaisella reseptillä valmistettuna.

Itse olen tottunut läträämään viime vuodet nestemäisillä saippuoilla - niin käsiä pestessä, kun suihkussakin. Oli jotenkin virkistävää taas kokeilla jotain uutta.. tai siis tietyllä tavalla jotain vanhaa tai sanotaan ehkä perinteistä.

Kuva: beautiful beginning 
Mami's Companyn saippuat valmistetaan siis käsin ja niitä kuivatellaan jopa neljä viikkoa ennen kuin ovat valmiita käytettäväksi. Saippuat valmistetaan luonnonöljyistä kuten oliivi-, kookos-, palmu-, rapsi- ja avokadoöljyistä, sekä karite- tai kaakaovoista. Saippuat sopivat kaikille ihotyypeille. Ne ovat hellävaraisia, eivätkä kuivata ihoa. Itse olen aina jotenkin ajatellut, että tuollaisilla palasaippuoilla kuuluu pestä vaan käsiä. Ainakin näilllä saippuoilla voi hyvin pestä koko kehon. Olen jopa kuullut, että jotkut Mamis' Companyn asiakkaista ovat luopuneet kosteusvoiteista suihkun jälkeen, kun siirtyivät käyttämään näitä runsaasti öljyjä sisältäviä saippuoita.

Kuva: beautiful beginning 

Kuva: beautiful beginning 
Itse otin koeajoon kolme eri tuoksusaippuaa. Monkey Farts oli pakko valita ihan pelkästään sen hauskan nimen takia. Sillä olenkin jo pessyt kädet useampaan otteeseen ja suihkussakin olen jo kerran käyttänyt. Melko mukavan tuntuinen tuttavuus. Toisen tuoksusaippuan nimi on Sitrus. Saippuat ovat melko mietoja tuoksultaan, mikä on siis ihan hyvä asia. Saippuan tuoksun lisäksi nenään kantautuu aina vieno kullekin saippuapalaselle suunniteltu ominaistuoksu. Kolmanneksi saippuaksi valitsin The Perfect Man. Jos koet siis olevasi täydellinen mies, niin tervetuloa suihkuun!! :D :D Tuleekohan musta entistä miehekkäämpi, jos itse käytän tuon saippuan? ;)


Kuva: beautiful beginning
Saippuoiden lisäksi päätin testata myös muutamaa tuoksukynttilää. Itse olen aina vähän vierastanut tuoksukynttilöitä, suitsukkeita ja sen sellaisia. Niiden tuoksu on monesti melko pistävä ja päänsärkyä aiheuttava. Kynttilät ovat valmistettu eettisesti tuotetusta soijavahasta. Näissä vahakynttilöissä tuoksu säilyy paremmin ja kynttilä palaa pidempään perinteiseen parafiinikynttilään verrattuna. Tuoksukynttilän jämät voi pestä pois ja purkin voi ottaa uusiokäyttöön.

Tuoksuiksi valitsin Fresh Linen ja taas sen hassun hauskan Monkey Fartsin. Jos Monkey Farts tuoksukynttilä olisi syötävää, se olisi jo masussani. Tuoksu oli niiiiin herkullinen, kun avasin kannen. Toki tuoksu kyllä tuli huomattavasti miedommaksi, kun sytytin kynttilän palamaan. Todella kiva tuttavuus, nämä Mami's Companyn tuoksukynttilät. Fresh Linen oli myös juuri sitä, mitä purkin kannessa luvattiin. Jos saman tuoksuisia kynttilöitä laittaisi useamman palamaan, tulisi kotiin tietenkin vahvempi tuoksu. Pieneen tilaan riittää hyvin yksikin kynttilä.

Jotenkin taisin vähän tykästyä nimen omaan näihin tuoksukynttilöihin. Vaikka niitä ei polttaisi, mutta kun pitää vaan purkin kannen auki, on kodissa ihanan puhdas tuoksu... pidän kovasti  .... ja kivasti jää tuo roskiksen haju taka-alalle, ha haaa :D :D :D

Mami's Companyn tuotteita pääsee tilamaan yrityksen kotisivuilta löytyvästä verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti