lauantai 2. elokuuta 2014

Sugar from my honey.

Jokunen hetki sitten ystäväperheeni oli lomareissulla Yhdysvaltojen itärannikolla. Saimme poikani kanssa ihania sokerihumalaan asti yltäviä tulkkuja eli tuliaisia. Pikkumies sai kyllä hienoja vaatekertojakin, jotka ovat jo odottamassa ensimmäistä pyykkikoneen pyöräytystä.

Oli pakko ikuistaa herkut valokuvin ja ajattelinpa laittaa niistä pari kuvaa tännekin.

Olin samaisen superihanan ystäväni kanssa pitkään haaveilemallamme lomamatkalla New Yorkissa kuutisen vuotta sitten. Maistoimme tuolloin ensimmäistä kertaa Peanutbutterin makuisia m&m's -karkkeja - ne veivät kielen mennessään. Miksi jokapaikassa myydään aina vaan niitä tavallisia tai pähkinällisiä namuja? New Yorkiin kun valitettavasti ei makeanhimon iskiessä voi vaan hetkeksi piipahtaa....  Nyt suolaisen makeaa herkkua himoitsevat makunystyrät saivat Party Bagin verran mussutettavaa. Kiitos tulkuista <3. Ehkä näillä jaksaa odottaa toiset kuusi vuotta... Lotto on kuitenkin varmuuden vuoksi vetämässä joka viikonloppu ;).

Kuva: beautiful beginning

Mukana herkkukassissa oli vielä tuommoinen ihana Big Apple, jonka sisällä oleva viesti pitää todellakin paikkansa - I <3 New York!!!! Näitä en ole raaskinut vielä korkata ja helteiden mukanaan tuoman sulamisvaaran takia ne ovat visusti jääkaapissa. Muutenhan tuo omppunen olisi aika ihana sisustuselementtikin, vaikka en tiedä kuinka kauaa se oikeasti sohvapöydällä säilyisi ;).

Kuva: beautiful beginning
Kuva: beautiful beginning

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti