keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Suomalaista muotoilua - Lundia.

Jos joku olisi kysynyt minulta 20 vuotta sitten, mitä sanasta Lundia tulee sinulle mieleen, olisi vastaus tullut huulille melko helposti - hieman kellastunut täyspuuta oleva kirjahylly. Tämä kirjahylly, ainakin minun lapsuusaikana, nojaili aika monen suomalaisen kodin olohuoneen seiniin. Kyseinen hyllykkö ei ole koskaan kuulunut minun mielitiettyihini, siis nimenomaan sellaisena kellastuneena versiona :). 

Lundia on kyllä ehdottomasti ansainnut paikkansa suomalaisissa kodeissa. Tuotteet ovat täysin kotimaisia, täyspuusta tehtyjä, ajattomia ja aikaa kestäviä taideteoksia. Ne kellastuneet hyllykötkin olivat silloin 20 vuotta todella trendikkäitä ja käsistään kätevät voivat hyvin päivittää ne vastaamaan nykypäivän värimaailman trendejä.

Selailin äsken kotiini postitettua Lundian kuvastoa ja koko kuvastosta ei kyllä löydy huonekalua, jota kotiini en kelpuuttaisi. Tässä vähän maistiaisia.

Kuva: beautiful beginning Tässä tuo arvostelemani "kellastunut" Lundia Classic -kirjahylly tyylikkäästi 2000-luvulle päivitettynä.

Kuva: Lundia.fi

Kuva: Lundia.fi

 Oma Lundian lempituotteeni on tämä veikeä ja kodikas Lundia Fuuga -lipasto.

Kuva: Lundia.fiLundia Lofty on hyvin varteenotettava vaihtoehto lastensängyksi ja miksei aukuisenkin nukkumapaikaksi etenkin pienissä asunnoissa. Lofty jatkaa samaa raikasta ja selkeää tyyliä linjassa muiden Lundia kalusteiden kanssa. 

Kuva: Lundia.fi

Ja löytyypä Lundialta vielä kepeitä ja moderneja valaisimiakin, joita on aika tiheään näkynyt viimeaikaisissa sisustuslehdissä. Valaisinmallista riippuen saat kotiisi joko suoraa tai epäsuoraa valoa.

Kuva: Lundia.fi


Kuva: Lundia.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti