sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Tapettia sittenkin.

Lapsuuden kodissa huoneeni seinät oli tapetoitu valkopohjaisella tekstuuritapetilla, jossa oli hentoja vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä viiruja - totaalisen järkyttävää!!! Mitä mahdoinkaan tuolloin ajatella? Sen koommin missään kodissani ei ole tapetoituja seiniä enää nähty. Tästä voisi ehkä päätellä, etten taida oikein liputtaa tapettien puolesta.

Tilanteet muuttuvat, maut muuttuvat ja markkinat muuttuvat. Nykyään tapettiviidakko on niin valtaisa, joten ei ihme jos pää sekoaa tapettinäytteitä selaillessa. Vaihtoehtoja on niin paljon, että on suorastaan mahdotonta olla pitämättä edes joistain kuoseista. Jonain päivänä ehkä saatankin kävellä ulos kaupasta muutama tapettirulla kainalossani. Aloittaisin varmasti pienin askelin tapetoimalla ehkä yhden seinän jostain huoneesta. Näin tapetti toimisi kätevästi tehosteseinänä.

Betoni on materiaalina miellyttänyt minua aina. Tiesittekö, että betonia saa nykyään myös rullatavarana? Nämä tapetit saivat minut todella kiinnostuneeksi tapetoinnista. Silmä lepää näitä kuvia katsellessa. Mikäli nuo seinät näyttävät livenä yhtä hyviltä, kuin näissä valokuvissa, olen melkeinpä valmis tältä seisomalta tekemään kaupat muutamasta rullasta :).

Tämän jutun valokuvat: ConcreteWall by Tom Haga. Tarkemmin eri tapettimalleihin voi tutustua täällä.


  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti