perjantai 14. heinäkuuta 2017

Räsyinen matto.

Fiilistelen tällä hetkellä tyyliltään mieluummin "littanoita" mattoja, kuten puuvillamatot, villamatot tai vaikka paperinarumatot. Möin ison tumman harmaan karvalankamattoni huudossa. Matto oli aika dominoiva ja haluan hiljalleen osittain syrjäyttää harmaan värin sisustuksestani.

Paras mattokoko olohuoneeseeni on ehdottomasti 2 x 3 m matto. Itse pidän siitä, että matto sitoo olohuoneen kalusteet omaksi kokonaisuudeksi. Pidän myös siitä, että matto menee sohvan ja nojatuolin etujalkojen alle. Oman kokemukseni mukaan aika moni valitsee hieman liian pienen maton olohuoneeseen tai ruokapöydän alle. Jos matto on kovin pieni, ei se mielestäni tuo sitä yhteen kokoavaa efektiä.

Olen tässä viime aikoina kaivellut omista kätköistä vanhoja mattoja ja ne ovat tuoneetkin ihan kivaa vaihtelua... mutta ovat olleet auttamattomasti aivan liian pieniä. Olen kuitenkin pitänyt niitä olkkarin lattialla edes jonkin aikaa etteivät täysin pääse hapertumaan pimeän verkkokellarin lattialle.

Tällä hetkellä olohuoneen lattiaani lämmittää iloinen ja kesäinen räsymatto. Matto oli todella edullinen ja sen kyllä tällä kertaa huomaa myös laadussa. Itseasiassa ystäväni osti tuon maton itselleen, mutta se ei ollutkaan heidän kotiin aivan napakymppi  kokonaisuuden kannalta, niin ostinpa sen itselleni. Samainen ystävä myös vinkkasi minulle laadukkaan liukueste maton Catalinasta. Nyt pysyy tuokin venyvä lötkö tukevasti paikoillaan ja ei tarvitse liukastella :).

Hommasin kesäksi myös uudet luonnonvalkoiset sohvatyynyt värikylläisen maton vastapainoksi. Näillä valinnoilla porskutellaan nyt ainakin vielä hetki eteenpäin. Lapsuudestani asti mukana kulkenut lelukirstu, joka jo useamman vuoden on ollut sohvapöytänäni siirtyi nyt poikani huoneeseen. Unelmieni sohvapöytä lähti viikko sitten valmistukseen. Siitä lisää tuonnempana :)

Kuva: beautiful beginning
Kuva: beautiful beginning
Kuva: beautiful beginning 
Kuva: beautiful beginning

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti