torstai 21. heinäkuuta 2016

Tiny winy detail.

Makuuhuoneeni seinällä on jo jonkin aikaa uniani vartioinut ihana Ruotsista tilaamani dreamcatcher. Kiinnitin sen sängyn yläpuolella olevien Ikeasta aikoinaan hankittujen keittiökaappien pohjaan pienellä ruuvilla ja siimalla. Nythän se on näyttänyt vähän siltä, että unisiepparini pysyisi seinällä pyhällä hengellä.
Kuva: beautiful beginning
Vasta nyt, kun sain uuden yöpöydän kiinnitettyä seinälle ja hommattua uuden yöpöytävalaisimen sain myös varmuuden unisiepparin sijainnille. Lamppuostoksilla ollessani löysin tuollaisen todella kauniin massiivipuisen nupin, joka on juuri täydellinen unisiepparini pidikkeeksi.

Kuva: beautiful beginning
Eikun veljen perheen Monsteri-Hilti taas lainaan ja ei aikaakaan kun nuppi oli seinässä. Jotta betonipöly ei leijaillut ihan joka paikkaan, tarvitsin avukseni imurimiehen. Poikani urhoollisesti korvatulppien suojelemana otti imurihaasteen vastaan.

Porasin kuitenkin ensimmäistä kertaa 8 mm terällä, mikä oli aika valtava ja jotenkin onnistuin porailemaan reiän hieman vinoon. Nooh, nyt nuppikin on hieman vinossa, mutta onneksi sitä enimmäkseen katsellaan suoraan edestä ja vinous ei niin pistä silmään. Tekevälle sattuu!!

Kuva: beautiful beginning
Alkuperäinen ajatukseni oli kieputtaa nupin ympärille itsetehty puuhelminauha, mutta Menitasta löytämäni helmet olivat tähän tarkoitukseen aivan liian isoja. Nyt helminauha lojuu tilapäisesti yöpöydällä ja uusi nuppikin itseasiassa näyttää paremmalta ilman mitään oheisrekvisiittaa.

Kuva: beautiful beginning
Kuva: beautiful beginning


Kuva: beautiful beginning
Kuva: beautiful beginning

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti