keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden äärellä.


Tänään koitti uuden alku – on vuoden 2014 ensimmäinen päivä ja minulla on vahva tunne, että tästä vuodesta tulee merkityksellinen! Se on ainakin varmaa, että siitä tulee erilainen kun viime vuodesta. :) Eilen jätin taakseni melkein 14 vuotta rahoitusalaa, säännöllisen päivärytmin ja liudan ihania työkavereita. Onneksi yhteyksiä ei kuitenkaan tarvitse kehenkään katkaista – päinvastoin, sillä näistä vuosista tarttui matkaani muutama todella arvokas ystävyyssuhde. <3

Minulla on takana myös melko raskas vuosi, paljon kyyneleitä, univelkaa, stressiä ja kovaa ikävää. Pitkän taivalluksen jälkeen olen tullut tienhaaraan, jossa valitsen suunnan. Tienviitassa lukee ”Tie tuttuun ja turvalliseen, paikallaan polkemiseen, tyytymättömyyteen, toteutumattomiin haaveisiin” ja toisessa viitassa puolestaan lukee ”Tie positiivisuuteen, onnellisuuteen, tyytyväisyyteen, iloisuuteen, rohkeuteen, epävarmuuteen, itsensä toteuttamiseen, kauneuteen ja hyvinvointiin”. Matkaa tehdessä tätä asiaa pohdin jo niin pitkään, joten valintani on nyt helppo – tarvitseeko sitä edes ääneen enää sanoa? :D 

Tunnen suurta helpottuneisuutta, innostuneisuutta, jännitystä sekä tunnelma on myös odottava. Tänään, uuden elämäni ensimmäisenä päivänä päätin heti ryhtyä toimeen ja pistin pystyyn tämän blogin – Beautiful beginning. Haluaisin joskus olla sisustamisen ammattilainen ja nyt käynnistän työt tämän haaveen toteutumista kohden. Kirjoittelen tänne sisustusaiheisia juttuja, osittain myös varmasti päiväkirjan muodossa eli välillä jutut voivat piipahtaa myös hyvinvoinnin, urheilun ja ruuankin puolella. Mutta tässä lifestyle-blogisssa pääpaino pysyy ehdottomasti sisustamisessa. Toivottavasti viihdyt matkassani! 

Ja vielä pienenä, mutta sitäkin tärkeämpänä sivuhuomautuksena haluan kiittää kaikkia ystäviäni ja perhettäni, ketkä ovat rohkaisseet, tukeneet ja kannustaneet minua tämän suuren askeleen ottamiseen. <34 kommenttia:

 1. Voi Piude, ihan liikutuin kun tämän luin! Aivan varmasti tästä ja tulevistakin vuosista tulee sinulle todella merkityksellisiä! Ootan niin innolla sun juttuja tänne. Onnea ja menestystä Soul Sisterille Beautiful Beginningin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Ja ihanaa, että mulla on ainakin yksi lukija ;) Kyllä itsekin taisin olla aika tunnekuohuissa, kun tuon ensimmäisen tekstin 1.1.2014 kirjoitin. Nyt blogin ulkoasu on vihdoinkin siinä pisteessä, että pystyin "julkaisemaan" tämän suurelle yleisölle eli sinulle ;) Hörs snart Soul Sister!!

   Poista
 2. Tästä se lähtee, tie kohti unelmia ja hyvää oloa. Onnea ja rohkeutta!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon - onnea todella tarvitaan :) :)

  VastaaPoista